Forum Upgrade

crassius

Well-Known Member
Sep 30, 2012
4,032
154
63
USA
as shown in cap1.jpg back on page 4 of this thread - declaring 'forum' and 'media' and 'members' in separate calls, makes my browser display them as a stack of three different bars rather than one - other boards both show them normally because they declare them together
 

crassius

Well-Known Member
Sep 30, 2012
4,032
154
63
USA
speaking of upgrade disasters - just went to refill prescriptions at VA site, and they changed site in last week or so - can only get in with chrome, FF, or safari now - not sure if other browsers will get in when they're finished, but I don't have a machine anywhere (even the two new ones this year) that can get in : (

EDIT: guess it was just a work-in-progress error, as I can get in today at the VA, and today they are no longer using any google api scripting
 
Last edited:

erics

Administrator
Staff member
Mar 13, 2017
114
78
28
Cincinnati, OH
It shouldn't be any different. I just tried on mine and it's working for me.

You can either use the attach files button, or the image button if you want them in line. It's next to the smiley face in the text editor.

If you want to attach them in the media area rather than a post, just click the media link in the little hamburger in the top blue area. From there, right below the blue area is a +add media link.
 

MEASURE TWICE

Well-Known Member
Jul 13, 2010
2,381
401
83
CA
Is this a link to a vicious attack on a computer or what? I was at https://motorbicycling.com/threads/a-frame-rear-axle-bike-stand.62246/#post-687596 and where 6th post of 2Door's shows the link.

It shows a new page asking to login again while I know I'm already logged in. Added asterisks to prevent from you clicking on it. Even though I clicked nothing happened, but it asked for login and password, which made me wary!

******************https://motorbicycling.com/install/index.php?upgrade/**************

What do you know?

What is Xenforo? Never seen don't trust.

MT
 
Last edited:
  • Like
Reactions: fasteddy

erics

Administrator
Staff member
Mar 13, 2017
114
78
28
Cincinnati, OH
Is this a link to a vicious attack on a computer or what? I was at https://motorbicycling.com/threads/a-frame-rear-axle-bike-stand.62246/#post-687596 and where 6th post of 2Door's shows the link.

It shows a new page asking to login again while I know I'm already logged in. Added asterisks to prevent from you clicking on it. Even though I clicked nothing happened, but it asked for login and password, which made me wary!

******************https://motorbicycling.com/install/index.php?upgrade/**************

What do you know?

What is Xenforo? Never seen don't trust.

MT
Thank you for bring this to my attention MT! This turned out to be bigger problem than just that link.

There was no risk of anything bad happening by clicking, so no worries there. It was just redirecting to the wrong place.

After investigating, all links with a similar format were not redirecting correctly. This not only would cause confusion for everyone after clicking, but also has an effect on these pages showing up on the search engines.

Should be all good now.

If for some reason it still doesn't work for you, you probably just need to clear you browser cache as browsers store redirects in cache.

If anyone else comes across anything similar, please let me know. I've tested pretty thoroughly, and believe I have it all sorted out.

Thanks again for taking the time to bring it up!

Eric