Motorized Bicycle Engine Kit Forum  


Go Back   Motorized Bicycle Engine Kit Forum > Motorized Bicycle Welcome Forum > Introduce Yourself

Introduce Yourself Meet & greet your fellow motorized bicyclists, make introductions and even find others in your area.

Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2010, 06:46 PM
dean aslakson dean aslakson is offline
Motorized Bicycle Newbie
Join Date: Nov 2010
Location: newport
Posts: 1
Default grubee starfire 66cc problems

Hi, I just installed a new starfire 66cc engine on my bike and have problems first off the clutch slips when starting it and the cam shaft pops out of the housing and is very noisy, I have tried adjusting everything possible and no luck also the engine runs terrible ,my last build was a flying horse 66cc and never had these problems I have tried sealing off any air leeks and still nothing works please help if you can
Reply With Quote
Old 11-25-2010, 06:01 AM
Dan's Avatar
Dan Dan is offline
Join Date: May 2008
Location: Moosylvania
Posts: 11,850
Default Re: grubee starfire 66cc problems

Howdy Dean, welcome. I think your intro musta been posted on a busy day and got buried.

Did you get your bike going?
worst apocalypse ever
Reply With Quote
Old 11-25-2010, 03:57 PM
Bikeguy Joe Bikeguy Joe is offline
Godfather of Motorized Bicycles
Join Date: Jan 2008
Location: up north now
Posts: 11,531
Default Re: grubee starfire 66cc problems

Pop off the clutch cover and make sure there is not grease on the plates. Make sure your cable is correctly tensioned (just free, no tension). As for running bad, does it four stroke? How does the plug look? What gas to oil ratio are you using?
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.