Noob from foco

Discussion in 'Introduce Yourself' started by mr.blonde, Aug 11, 2009.

  1. mr.blonde

    mr.blonde New Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I just got my first motor on my bike up and running. After many frustrating hours of not being able to figure out why it wouldn't run, I found a thread on the site about the wiring. Well, good news is that's all I did wrong, it works beautifully now. Bad news, it took me many hours before I found this site and realized the problem.
    This site rocks!
    Only trouble is, my kill switch isn't working, not sure what I goofed now. Does anyone have any ideas?
     
    #1 mr.blonde, Aug 11, 2009
    Last edited: Aug 11, 2009
  2. Bikeguy Joe

    Bikeguy Joe Godfather of Motorized Bicycles

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    11,529
    Likes Received:
    1
    Welcome to the forum!

    Yeah, I have an idea....the stock kill switches are really really bad to begin with. They ARE easy to take apart and try to fix.

    I would toss it or replace it if you want a good reliable one.
     
  3. city of angels

    city of angels New Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    470
    Likes Received:
    0
    yeah i might i have an idea make sure you have a good ground and a good connection check
     
  4. Saddletramp1200

    Saddletramp1200 Custom MB Buiilder

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    0
    Welcome to The Forum mr.blonde If you have a problem, we have an answer :)
     
  5. mdlee1958

    mdlee1958 Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Glad to see someone else from Fort Funk here.
     

Share This Page