Recent content by OceanBUcks

  1. O

    Help no idle

    Ive probably got about 150 miles on it and im running a 23-1 fuel ratio
  2. O

    Help no idle

    I have the standard carb and i tried messing with that screw and same thing happened. I got my kit from boygofast on ebay
  3. O

    Help no idle

    I have china kit that runs great the only problem is it won't idle at all. Any help?
  4. O

    Confusing problem, plz help

    I have hammered it out to almost flat then reinstalled and the same thing happens
  5. O

    Confusing problem, plz help

    I have already mounted the engine, it worked for about 2 hrs then this happened
  6. O

    Confusing problem, plz help

    They are flipped, its on the correct side
  7. O

    Confusing problem, plz help

    :-||Ok so when I start to ride my bike, everything works then i go to release the clutch to start the engine and then the chain tension adder (not sure what its called) goes into my bike spokes locking the back tire and sending me over the handlebars. What should i do? i have tightened it as...
  8. O

    Need a little help..

    got it fired up, ran for about 10 mins then the thing that adds tension to the chain broke, Should i keep that on or just take it off and tighten the chain?
  9. O

    Need a little help..

    Tested the plug, and there is NO spark. How do i fix this?
  10. O

    Need a little help..

    Thanks a ton, il try that tomorrow and tell you how it goes. Great forum here:).shft.
  11. O

    Need a little help..

    I meant switch on the carborator, im workng on a crappy chinese kit, i dont hve any carb cleaner. How do i test the plug?
  12. O

    Need a little help..

    I finished building my motor bike and I was very excited until it failed to start. I held the gas in and when i released the clutch to engage the engine i heard the engine try to start and fail. The gas line line is fine and there is a switch on the clutch with 2 chinese symbols, i have tried...
  13. O

    Throttle & Handle Help - PLEASE

    I have just bought a kit (crappy one from china).. we have the engine mounted, and now when we try to put on the throttle, it is WAY too big for the handle bars, but heres the confusing part, the left handle fits perfectly. Am i missing something? Any help is appreciated a ton!