Motorized Bicycle Engine Kit Forum  


Go Back   Motorized Bicycle Engine Kit Forum > Motorized Bicycle > Motorized Bicycle General Discussion

Motorized Bicycle General Discussion All topics regarding bicycles with engines.

Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2009, 08:57 PM
Cookie Cookie is offline
Motorized Bicycle Senior Member
Join Date: Jul 2008
Posts: 51
Default NEW Motor ARRRG!!!!

OK I put a new motor on my old bike and started the break in the carb was acting funny so I switched it out with my old carb ran ok the new carb did not have a returne spring on it (under the horse shoe thingie) The motor ran about a block and quit now it is acting like the cdi is not working I did the normal hunt and peck, changed spark plugs, made sure the kill switch was npt connected, took the cap off the cdi and wired directly to the plug (the inner cap was bent) next on the check list is to try and swap out my old cdi unit If that dose not work any other ideas ????
I am going through withdrawls from not being able to ride we ordered 3 motors and only one is still working and the three of us want to go on a run .

Reply With Quote
Old 01-31-2009, 10:56 PM
NunyaBidness's Avatar
NunyaBidness NunyaBidness is offline
Motorized Bicycle Elite Member
Join Date: Jun 2008
Location: memphis tn
Posts: 1,061
Default Re: NEW Motor ARRRG!!!!

magnet is another thing to check and having 2 motors helps in locating the problem
"I would rather be exposed to the inconveniences attending too much liberty than to those attending too small a degree of it." - Thomas Jefferson
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.