Motorized Bicycle Engine Kit Forum  

Sponsors



Go Back   Motorized Bicycle Engine Kit Forum > Motorized Bicycle Mechanical Components > Lighting and Electrical

Lighting and Electrical Things that go ZOT! Ignition components, batteries, lighting and accessories

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 07-21-2016, 04:36 PM
exokinetic's Avatar
exokinetic exokinetic is offline
Motorized Bicycle Elite Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Lake Forest, CA
Posts: 108
Default Re: My official testing of several different aftermarket CDIs

Quote:
Originally Posted by 2door View Post
You were not banned. We have been watching this thread but so far it hasn't reached a point to warrant intervention.

I don't understand why you would say you were banned or even imply it. No action has been taken against you by any staff member. Would you explain the above post for us?

Tom

Surely.


I get a 102 error (ERR_CONNECTION_REFUSED) when I attempt to connect to "motorbicycling.com/" from my home IP address.

This happened while I was posting yesterday.

I made two posts while I could connect.

In the middle of my third post I began to get this error while attempting to preview that post.

I then checked the home URL and saw that I could not connect to the website at all.


Here is a screenshot of what I see when I attempt to connect with my home IP address:






-If I spoof my IP address to anything else I can connect just fine. I am making this post from a spoofed IP address.




The only time I have ever seen this is when I have been IP Banned from the server hosting the website (forum, gaming, wiki, etc.)

For SOME reason my home IP address went from granted access, to REFUSED access.

Hence I referred to it as an "IP Ban".

Witch confused me, as my forum account was unaffected.

I suppose I could be totally jumping to conclusions here.


Do you know why my home IP address is being "REFUSED" connection?
Reply With Quote
  #82  
Old 07-21-2016, 08:19 PM
2door's Avatar
2door 2door is offline
Super Moderator
 
Join Date: Sep 2008
Location: Littleton, Colorado
Posts: 16,254
Default Re: My official testing of several different aftermarket CDIs

No idea, Exo. But rest assured it didn't come from here. I'd check with your IP. Sounds like a local problem but we're innocent my friend.

Tom
__________________
Age and Treachery Will Always Triumph
Over Youth and Skill & "Charlie Don't Ride"
Reply With Quote
  #83  
Old 07-21-2016, 09:56 PM
exokinetic's Avatar
exokinetic exokinetic is offline
Motorized Bicycle Elite Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Lake Forest, CA
Posts: 108
Default Re: My official testing of several different aftermarket CDIs

Quote:
Originally Posted by 2door View Post
No idea, Exo. But rest assured it didn't come from here. I'd check with your IP. Sounds like a local problem but we're innocent my friend.

Tom
In that case, I apologize for jumping to conclusions...

The timing seemed rather suspicious, but apparently it was merely coincidence.

I will contact my ISP, as I am still unable to connect.

Will PM you if I find anything interesting.

Thank you for the clarification.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.


Sponsors

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
MotorBicycling.com